Scandal pe tema legii prostitutiei

Scandal pe tema legii prostitutiei

0 171

Mult asteptata si indelung comentata lege a prostitutiei se pare ca a iscat un nou conflict intre alesii poporului.Acest proiect prevede infiintarea unor „stabilimente in care se pot desfasura activitati cu caracter sexual”, pe baza unei aprobari emise de consiliile locale, favorizand astfel, in mod explicit, aparitia bordelurilor. Printre cei care sprijina proiectul cu pricina se numara si senatorul PD, Vasile Blaga care declara ca “Oricum fenomenul prostitutie exista si decat sa-l lasam la voia intamplarii, atunci mai bine il punem intr-un cadru legal, ca sa protejam femeile, pentru ca aceasta indeletnicire este extreme de periculoasa. In acest fel, vom elimina si proxenitismul”. Interesant este ca acest proiect de lege este sprijint de persoane care apartin unor clase politice diferite, printre cei mai cunoscuti fiind: Gheorghe Flutur senator PLD, Gyorgy Frunde senator UDMR, Antonie Iorgovan, PSD sau Valentin Dinescu, PRM.


??????????? Tabara contestatarilor este insa la fel de numeroasa si pitoresca. De la „deja prea celebra” Elena Udrea, secretarul executiv PD, si pana la liderul PRM Vadim Tudor sau vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, cu totii contesta promulgarea acestei legi din diferite motive. C.V. Tudor: “Este un pacat. Nu se poate sa legalizam o astfel de practica. Chiar fostul patriarh, Prefericitul Teoctist, m-a rugat personal sa ma opun oricarei intentii de legalizare a prostitutiei.”


??????????? Pana la solutionarea acesti noi “crize“ din politica noastra va mai trece cu siguranta ceva timp, timp in care, cu siguranta, certurile si replicile spumoase vor fi in prim-plan, rezervandu-si locul pe prima pagina a ziarelor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.