Scandal pe… candidaturi! Deputatul Mohaci îl acuză pe Ialomiţeanu că minte!

Scandal pe… candidaturi! Deputatul Mohaci îl acuză pe Ialomiţeanu că minte!

1 88

Coordonatorul Pro Romania Brașov, deputatul Mihai Mohaci, a ieșit în spațiul public și l-a făcut pe Ialomițianu mincinos. Atacul deputatului Mohaci vine ca urmare a unei declarații a lui Gheorghe Ialomițianu pentru stiripesurse.ro, în care acesta a declarat că și-a depus candidatura la Primăria Brașov ca independent, deși ar fi contactat de Pro Romania și ALDE să candideze din partea lor. 

Coordonatorul Pro Romania Brașov, nu doar că a negat că formațiunea pe care o reprezintă i-ar fi făcut o asemenea ofertă lui Ialomițianu, ci a subliniat că fostul ministru al Finanțelor nici nu are ce căuta în partid. Iată ce spune deputatul Mohaci pe pagina filialei braşovene a partidului Pro România:
,,Doresc să fac precizarea ca dl fost ministru minte că Pro România i-a propus să candideze la Primărie din partea noastră.
Noi vom avea la Brașov un candidat propriu și care nu va fi domnia sa. Păcat că un fost ministru se pretează la asemenea lucruri ieftine. Un ministru care a facut parte dintr-un partid care a tăiat salarii si pensii nu are ce cauta la Pro România.
Deputat Mohaci Mihai – Coordonator Pro Romania Braşov”.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.