Scandal la studenti

Scandal la studenti

0 172

La unul dintre caminele studentesti din cadrul complexului de pe Colina a avut loc, ieri, un incident soldat cu raniri si internare la urgente.
Totul s-a petrecut la caminul 14 al complexului, unde cativa studenti s-au pus pe organizarea unui chefuleti, cea mai la indemana si mai placuta alternativa la invatatura. Motive de sarbatorit se gasesc intotdeauna, cel mai la indemana fiind insasi existenta.
Din pacate si ca la intrecerile de canotaj, de pilda – ca doar la chef se foloseste „udeala”! – nu toti sunt capabili de acelasi stroc, astfel ca unii capoteaza mai repede si se intampla sa o ia razna.
Asa s-au petrecut lucrurile si la acest chefulet din caminul 14 de pe Colina. Unul dintre participanti s-a trotilat inainte de termen si a explodat. Aceasta dupa ce a fost dus la culcare de catre ceilalti, ramasi inca in stare de functionare. Daca respectivul ar fi stat cumintel in patul lui, ca orice trotil bine depozitat, explozia nu ar mai fi avut loc.
Dar omul si-a vazut onoarea patata prin excluderea din competitia cu Bacchus, asa ca a tinut mortisi sa si-o curete. Si a apelat, ca detergent, la seful caminului, tot un student. Acesta, impreuna cu un amic si cu cel cu onoarea patata, care, intre timp, se inarmase cu un cutit – unde s-a vazut razboi fara arme, cat de rudimentare, iar la oras nu se gasesc furci si coase iobagesti – au navalit peste cei in stare sa continue cheful si i-au luat la tabacit, doi dintre atacati trebuind sa fie dusi la spital, fiind neplacut raniti.
Se zice ca acest responsabil de camin nu ar fi la prima asemenea distractie, si se iveste intrebarea de ce a fost numit sau ales in acea functie, si daca a ramas, in urma si a altor incidente asemanatoare, este oare stana de piatra pe post de statuie acolo, ca stapanul fulgerelor de la Vidraru?
Urmeaza ca organele de politie sa stabileasca si sa inmaneze nota de plata, dupa ce vor cerceta cioburile acestei petreceri.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.