Scandal la Otopeni (2)

Scandal la Otopeni (2)

0 152

Radu Berceanu nu se desminte atunci cand are prilejul sa mai traga o lovitura PSD-ului, directorul aeroportului Henri Coanda, Sorinel Ciobanu, a fost demis la doar 5 zile de la numirea in functie. Noul director confirmat in functie este Tudor Jidav.

Batalia PD-L PSD face o nouia victima
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, l-a demis, marti, din functie pe prospatul director al aeroportului Henri Coanda, Sorinel Ciobanu, la doar 5 zile de la numirea acestuia in functie. Tudor Jidav, fost director operational al Aeroportului, a declarat pentru HotNews.ro ca a acceptat oferta de a prelua functia ramasa vacanta.
Sorinel Ciobanu a fost numit in functia de director al Aeroportului International Henri Coanda joia trecuta. Toata presa a relatat ca Sorinel Ciobanu a fost trimis in judecata, in anul 2008, pentru un prejudiciu de 4 milioane de euro, in urma unui schimb de terenuri. In august 2008, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata pe fostul director general si presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii Nationale Aeroportul International Bucuresti – Baneasa SA, Ciobanu Sorinel, acuzat ca a prejudiciat societatea cu peste 4 milioane de euro, potrivit unui comunicat al DNA.
In acelasi dosar, au mai fost trimisi in judecata si alti membri ai conducerii Aeroportului Baneasa: Iacob Mihaela Olivia, fost sef al serviciului juridic, Fulger Florin Paul, director tehnic, Tone Antoanela Oana, fost director economic si Bulat Luiza Maria, lucrator comercial in cadrul serviciului contractari, acuzati de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata.
Nimeni nu se mai indoieste ca „meciul” jucat de PD-L avea o singura tema – un nou atac asupra PSD cel care a facut propunerea pentru ocuparea functiei de catre Ciobanu, nevinovat din cate se spune. Ramane valabila evaluarea anmterioara, tinta scandalului este fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea.
In acest moment, dosarul lui Sorinel Ciobanu se afla la Curtea de Apel, dupa ce Judecatoria Sectorului 1 si-a declinat competenta la sfarsitul anului trecut.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.