Scandal in Primaria Brasov

Scandal in Primaria Brasov

0 70

Asa cum ne comunica Transilvania Expres, iata ca se ivira probleme de comunicare a mesajelor pe care diferitele partide politice din orasul nostru intentioneaza sa le transmita. Si pentru ca era nevoie de ajutor in acest sens, PNG-istii, oameni cu frica lui D-zeu, sentiment pe care-l imprima membrilor sai si presedintele Becali, hotarara ca este nevoie de Comisia de Dialog Social pentru a se face intelesi.


Problema stringenta de la ora actuala este scandalul izbucnit in comuna Ticus, unde oamenii l-au reclamat pe primarul lor “ales” cum ca i-ar fi hartuit si terorizat pentru ca preferintele lor nu ar fi fost tocmai pe gustul conducatorului lor liberal, Vasile Schiopea. Adica, electoratul a vrut sa voteze cu PNG-CD, iar primarul nu ar fi fost de acord cu alegerea lor.


„PNG-CD Brasov a depus acum o luna plangere la Politia Judetului Brasov si la Politia Ticus pentru a se cerceta distrugerea unui bun public. Nici un raspuns… PNG-CD Brasov a depus petitii la Consiliul Judetean si Prefectura pentru rezolvarea situatiei dramatice a locuitorilor din Ticus. Nici un raspuns…”, se declara in adresa PNG-CD Brasov.


Vindicativul primar se razbuna acum pe “supusii lui neascultatori” astfel: le distruge punctele de alimentare cu apa, le blocheaza drumuri comunale, le fura oamenilor ajutoarele sociale, nu reabiliteaza, din re-vointa, bineinteles, drumul interjudetean dintre Ticus si DN 13, traseu cu un carosabil distrus in cota de 90%.
Parca am fi in tara lui Papura Verde, unde orice este posibil.


Bineinteles, ca primarul sustine cu inversunare ca “nu este adevarat”, fiind diferite grupuri de interese care trag sfori pentru a-i sifona imaginea.


Pana la proba contrarie, invectivele si acuzele continua, contribuabilii avand parte de spectacol gratis pe scena politica locala.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.