Scandal cu impuscaturi intre motociclisti

Scandal cu impuscaturi intre motociclisti

0 97

ntrunirea motociclistilor de la Rasnov, petrecuta in acest week-end, a avut si doza de adrenalina pe care o activeaza, de altfel, orice biker atunci cand isi incaleca motorul. Desi n-a fost vorba despre vreo cursa nebuneasca intre pasionatii de motoare, spiritele s-au incins tot de la esapamente. Linistea noptii de vineri spre sambata in campingul de la Acapulco din Rasnov a fost tulburata de turatiile unui motor caruia proprietarului i se nazarise sa-l testeze. Bikerii s-au trezit furiosi; imediat s-a iscat o ciondaneala, terminata cu invitarea afara din camping a motociclistului turbulent, care incalcase regulamentul taberei. Individul, un bucurestean cu nume turcesc, a vrut sa le-o plateasca organizatorilor pentru afront si s-a intors sa le ceara socoteala, inarmat cu o maceta. Fiul patronului campingului a scos o arma cu gloante de cauciuc, cu care a tras un foc in directia motociclistului agresiv. Glontele l-a ranit in abdomen; o ambulanta l-a transportat de urgenta la Spitalul Clinic de Urgenta Brasov, unde s-a afla in afara oricarui pericol.
Ambii tineri implicati in conflict sunt cercetati in prezent, unul pentru tulburarea ordinii si linistii publice si detinere si uz ilegale de arma alba, celalalt pentru uz ilegal de arma de foc neletala si vatamare corporala.
Pana la finalizarea anchetei, ar merita retinut un manunt sonor. Motociclistii au, va sa zica, un cod acustic, pe care il respecta cand sunt intre ei. Cand n-o fac, se petrec situatii de genul celei de la Rasnov. Nimeni nu si-ar dori, insa, ca modelul reglarii conflictului sa fie preluat de locatarii cartierelor, exasperati de obiceiul mitocanesc al multor motociclisti de a-si tura motoarele in creierii noptii. Daca nici ei nu-si suporta excesele, de ce se asteapta s-o faca cetatenii care nu le impartasesc pasiunea, mai ales la orele cand obisnuiesc sa doarma?

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.