Satul Biodiversitatii la Brasov

Satul Biodiversitatii la Brasov

0 165

Incepand cu week-end-ul care tocmai s-a incheiat, in Piata Sfatului din Brasov a fost instalata o expozitie deosebita prin care brasovenii, dar si turistii aflati in trecere, vor putea sa se informeze cu privire la problemele „eco”, „bio” si altele asemenea legate de biodiversitate.
Astfel, in perioada 24 iulie – 6 august sunteti asteptati la expozitia „Satul Biodiversitatii, pentru a afla cum va puteti implica in protejarea biodiversitatii, anunta Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.
Expozitia debuteaza sambata, 24 iulie, cu activitati interactive pentru intreaga familie. Copiii vor avea ocazia sa invete activ despre biodiversitate, colorand planse, apoi, alaturi de parintii lor vor participa la cultivarea de salate gustoase si decorative.
Obiectivul este acela de a incuraja consumul de plante aromatice din propria gradina ecologica, ce poate fi amenajata chiar si pe balcon.
Expozitia mai cuprinde o structura cu imaginile si mesajele campaniei, precum si un chiosc cu panouri informative referitoare la ce inseamna biodiversitatea, cum ne ajuta sa supravietuim, care sunt amenintarile la adresa acesteia si mai ales cum ne putem implica, fiecare in parte, pentru a o proteja, dupa cum anunta organizatorii.
Activitatile se vor desfasura sambata, 24 iulie, intre orele 10:00 si 18:00, urmand ca expozitia sa poata fi vizitata in Piata Sfatului pana pe 6 august 2010.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.