Satu Mare – furt de la Directia Vamala

Satu Mare – furt de la Directia Vamala

0 72

Tigari si cafea in valoare de 10.000 de euro au fost furate din depozitul de marfuri al Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale (DJAOV) Satu Mare cu complicitatea agentului de paza al institutiei.
Conform unui comunicat de presa al Inspectoratului de Politie al judetului Satu Mare, politia a fost sesizata ca in perioada 3-6 octombrie, persoane necunoscute au patruns prin spargerea geamului in depozitul de marfuri al DJAOV Satu Mare.
In urma cercetarilor efectuate de lucratorii Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Satu Mare s-a stabilit ca furtul a fost comis in dupa amiaza zilei de 5 octombrie, de catre Constantin P., de 29 ani si Maria P., de 35 ani, care, cu complicitatea agentului de paza Ioan S., de 55 ani, aflat in serviciu, au sustras tigari si cafea in valoare de 10.000 euro.
Fapta a fost savarsita ca urmare a unei intelegeri prealabile, Constantin P. si Maria P. promitandu-i lui Ioan S. suma de 1.500 lei in schimbul facilitarii furtului.
Prejudiciul a fost recuperat integral, iar autorii sunt cercetati in stare de retinere, primii doi pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, iar al treilea pentru complicitate la furt calificat, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Satu Mare si instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.