Sase, vin alegerile!

Sase, vin alegerile!

0 178

Vine primavara si pe langa mirosul naturii care revine la viata, in aer se mai simte un miros: cel al alegerilor. Forfota mare in politica romaneasca care are ca aperitiv pentru alegerile prezidentiale una bucata alegeri europarlamentare.
Concret, partidele politice din tara noastra si-au inceput pregatirile pentru alegerile euro-parlamentare, care vor avea loc la inceputul lunii iunie. In ton cu restul tarii sunt si politicienii brasoveni care, la randul lor, viseaza la un loc caldut la Bruxelles.
Asa ca politicienii brasoveni au inceput sa spere si sa viseze. Primii care si-au anuntat intentiile de a prinde “ciolanul de Bruxelles” sunt Radu Pulcariu si Bogdan Borcea de la PNL, care si-au anuntat intentia de a candida pentru un mandat de parlamentar la Bruxelles. Potrivit conducerii filialei PNL, pe lista candidatilor pentru scrutinul din 7 iunie, un loc eligibil ii va reveni unui brasovean.
PDL-istii brasoveni au anuntat public criteriile care vor sta la baza desemnarii candidatilor. In acest sens, purtatorul de cuvant al PDL Brasov, Aurelian Danu, a anuntat ieri ca „la nivelul Biroului Politic National al PDL a fost infiintata o comisie de evaluare si selectare a dosarelor de candidatura. Fiecare judet va trimite cel mult doua dosare, decizia urmand sa fie luata dupa realizarea evaluarilor. Noi ne-am propus sa castigam alegerile euro-parlamentare”. In privinta criteriilor de desemnare, acestea vizeaza competenta si experienta in domeniul profesional, la activitatea politica, prezentarea obiectivelor.
In ceea ce priveste PSD-ul, politicienii social democrati brasoveni au anuntat ca se vor ocupa de listele pentru Parlamentul European dupa alegerile judetene din martie, iar UDMR va avea, cel mai probabil, liste la nivel national.
Asa ca marea batalie se apropie!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.