Sarkozy, barbat fain, nu ca “maimuta de Bush”

Sarkozy, barbat fain, nu ca “maimuta de Bush”

0 101Un filmulet face inconjurul virtual al lumii: scena in care Erin Burnet, reporter ?la postul american NBC l-a numit pe presedintele Bush maimuta (puteti vedea clipul pe siteul http://clipmarks.com).


Vorbind despre presedintele Frantei Nikolas Sarkozy, Burnet s-a intrebat retoric „Cui nu i-ar placea un asemenea barbat?“. In momentul remarcii rula un clip in care Sarkozy mergea alaturi de Bush iar Burnet s-a simtit datoare sa faca precizari suplimentare, cum ca nu ?“despre maimuta aia” vorbeste. Maimuta era George Bush, presedintele SUA.Tot maimuta a numit-o Burnet si pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, aflata in spatele presedintelui Bush in cadrul prezentat de Burnet


In ce-l priveste pe Bush, porecla nu este o noutate. Exista chiar si un site care demonstreaza asemenarea chipului presedintelui SUA cu acela al unui cimpanzeu: http://www.bushorchimp.com. Pozele lui Bush sunt puse alaturi de poze de maimute, pentru a fi mai usoare comparatiile. Probabil ca prezentatoarea NBC s-a inspirat de-acolo.


Ulterior Erin Burnet si-a cerut iertare pentru “complimentul” facut celor doi demnitari.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.