Sarbatorirea lui EMINESCU la Brasov

Sarbatorirea lui EMINESCU la Brasov

0 92

Evenimentele organizate la Brasov in memoria poetului Mihai Eminescu sunt urmatoarele:

Centrul Cultural „Reduta”, de la ora 11:00 – vernisajul expozitiei „Numai poetul – Eminescu in colectiile brasovene”. Vor putea fi vazute medalii, timbre, carti postale ilustrate, fotografii carti liliput, precum si carti rare din colectia Muzeului Primei Scoli Romanesti pana in 24 ianuarie, cand va fi inchisa expozitia.
Inainte de vernisaj va avea loc un program artistic, in cinstea poetului national Mihai Eminescu, interpretat de Corurile Concertus si Melos, urmat de un moment poetic sustinut de Gabriel Costea si Alexandra Petrasciuc.

Teatrul Dramatic – Gala concursului „Eminescu in oglinda grafica”, eveniment organizat de Primaria Brasov, Brasov2u si Casa de Cultura a Studentilor Brasov.
Va fi prezentat un spectacol in memoria poetului, iar organizatorii vor acorda premii copiilor castigatori la sectiunile „Reprezentare grafica” si Restaurare carte”.
Pe langa acestea, vor mai fi acordate 30 de excursii la Ipotesti, la casa memoriala „Mihai Eminescu”, prin tragere la sorti. Excursia la Ipotesti va avea loc intre 22-23 ianuarie.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.