Sarbatori nefericite pentru unii

Sarbatori nefericite pentru unii

0 61

Pentru ca Legea se mai trezeste uneori sa intervina acolo unde i se pare ca rahatul s-a ingrosat prea tare si pute amarnic, iata ca procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata, conform unui comunicat de presa, pe directorul de productie de la Directia de Productie Brasov din cadrul S.C. Teleconstructia S.A. Bucuresti.
In sarcina acestuia s-au retinut infractiunile de luare de mita si inselaciune.
Potrivit unor surse DNA, citez: “In cursul anului 2005, Paul Alexandru Lupu a pretins de la un denuntator un comision de 10% din valoarea totala a lucrarilor ce urmau a fi executate prin incheierea unor contracte de sub-antrepriza intre S.C. Romtelecom S.A. Bucuresti si firma administrata de denuntator, pentru ca, in schimb, firma denuntatorului sa incheie astfel de contracte. Comisionul de 10% s-a ridicat in final la suma de 20.000 euro, concretizata in lucrari de constructie executate in perioada 2006 – 2007 de angajatii firmei administrate de denuntator la casa lui Lupu. De asemenea, se mai arata in comunicat, in perioada 2006 – 2007, Alexandru Lupu a invocat in mod mincinos faptul ca o persoana din conducerea S.C. Romtelecom S.A. Bucuresti ii va repartiza pe viitor alte lucrari ce se preconizau a se realiza in spatiile din Brasov ale acestei institutii. Prin urmare, a pretins si primit de la denuntator sume de bani si bunuri in valoare de peste 7.000 euro, sub pretextul ca le va da mai departe directorului de la Bucuresti in scopul sus mentionat. Procurorii au instituit sechestru asigurator asupra unui imobil apartinand inculpatului.
Dosarul a fost inaintat spre judecare la Tribunalul Brasov.

Daca faptele sunt reale, sunt curios cat va dura judecarea cauzei, daca va exista o hotarare de condamnare cat mai rapida, asa cam ca la gainari sau la cei care salta un portofel, si daca in timpul procesului inculpatul nu-si va aminti ca sufera de vreo boala netratabila in regim de detentie..Si as vrea sa stiu daca si cand va fi ascuns Paul Alexandru Lupu la regim de arpacas cu marmelada.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.