Sarbatoarea Padurii

Sarbatoarea Padurii

0 63

Consiliul Judetean Brasov, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov impreuna cu Asociatia „Meteor 2008”, Biserica Evanghelica Maierus si Ocolul Silvic Maierus, va invita duminica, 6 iulie 2008, la „Sarbatoarea Padurii”, care va avea loc in padurea Bogatii, la Cabana Padurarilor.
Festivitatea va incepe la ora 11.00 cu Sfanta Liturghie, oficiata de preoti evanghelici. La ora 12.00, Fanfara din Sanpetru va sustine un concert, urmat de o serbare campeneasca cu dansuri si muzica traditionala germana. Forumul German din Prejmer va realiza o prezentare de obiecte traditionale si o expozitie intitulata „Prejmerul de ieri-azi-si de maine”. Pe parcursul intregii zile va functiona „miniclubul padurarilor”, un loc de joaca unde copiii vor avea posibilitatea sa se exprime artistic pe teme legate de ocrotirea si protejarea padurii.
Desi, in mod traditional, la aceasta sarbatoare participau doar comunitatile sasesti din Tara Barsei, organizatorii ii invita si ii asteapta cu drag pe toti cei care iubesc natura.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.