Sarbatoarea Narciselor

Sarbatoarea Narciselor

0 67

Rezervatia naturala „Poiana Narciselor” situata la 4 km de Sercaia, in satul Vad, se pregateste de sarbatoare. In acest an, deschiderea oficiala a rezervatiei, mai precis traditionalul „Festival al Narciselor”, va avea loc duminica, 25 mai.
Poiana Narciselor este situata in apropierea Vadului, monument unic in Europa si chiar in lume, in ceea ce priveste peisajul floristic si suprafata de 400 hectare pe care se intinde, amplasament in care anual se desfasoara traditionalul „Festival al Narciselor”, prilej cu care nenumarati turisti vin sa se relaxeze si sa admire aceasta splendoare a naturii.
Organizatorii acestui eveniment sunt Consiliul Judetean Brasov, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov impreuna cu primaria comunei Sercaia.
Cu acest prilej va fi organizat un spectacol folcloric sustinut de copii de la Scolile generale din Sercaia si Vad, Ansamblul folcloric “Cerbul Carpatin” al S.C. ARO PALACE din Brasov si taragotistul GHEORGHITA RADU. Invitatii speciali vor fi Gabriela TUTA, Veta BIRIS si taragotistul DUMITRU FARCAS.
Asadar, sunteti asteptati la acest sfarsit de saptamana, in POIANA NARCISELOR, incepand cu ora 12.00.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.