Șapte tineri brașoveni de la partidele pro-Iohanis invitați la un seminar politic...

Șapte tineri brașoveni de la partidele pro-Iohanis invitați la un seminar politic în Austria

0 202

Șapte tineri brasoveni participă începând de astăzi la școala politică din cadrul Europa Forum Wachau 2019 din Austria.

Coordonatorul proiectului, consilierul local Cristian Macedonschi spune că aceștia au ajuns la Wachau printr-un ,,proiect Erasmus+, creat de Theresa Edstadler directoarea executiva a conferintei Europa Forum Wachau/ Austria, în care am fost selectat ca partener cu Asociatia Smart City Brașov . Personal am ales 7 tineri implicați din Brașov, tineri politicieni sau viitori politicieni de la #PNL#USRPlus dar și simpatizanti ai #ForumulGerman care  să participe la scoala politica din cadrul Europa Forum Wachau 2019.

Ei vor avea ocazia sa întalneasca, începând de astăzi politicieni din Austria si Europa și reprezentanți de excepție ai mediului economic și academic precum:

🔹 Antonio Tajani – Presedintele Parlamentului European 
🔹 Brigitte Bierlein – Prim Ministrul Republicii Austria 
🔹 Zoran Zaev – Prim Ministrul Republicii Macedonia de Nord 
🔹 Johanna Mikl- Leitner – Guvernatorul Landului Niederösterreich, 
🔹 Johannes Hahn -Comisar European 
🔹 Martin Eichtinger – Presedintele Europa Forum Wachau 
🔹 Matthias Horx – fondatorul institutului de cercetare al viitorului – Zukunftsinstitut
🔹 Andrea Martin – CTO la IBM
🔹 Robert Krimmer – Profesor la catedra de E-Guvernare la Universitatea Tehnica din Talin

În timpul întâlnirilor se vor dezbate – spune sursa citată- teme tipice pentru discursul neo-progresist, ,,respectiv cele legate  de viitorul Uniunii Europene, impactul inovatiei, a tehnologiei, a digitalizarii și a inteligenței artificiale asupra societății, despre sistemul de sănatate transfrontalier sau probleme legate de comunicarea inteligența politică”- domnule Macedonschi sintagma ,, comunicare inteligentă politică” este o contradicție în termeni,  un non sens, n.m..

Stift Göttweig (Melk/St. Pölten), locația în care se organizează acest eveniment este ,,una extrem de atragatoare si frumoasă care da o nota particulara și de staif evenimentului”, mai zice politicianul brașovean care nu a ratat ocazia să facă și câteva selfiuri și care prmite că ,, o să revin in urmatoarele zile cu detalii si transmisii din cadrul conferinței”.

Și o întrebare domnule consilier.
Dacă tot vreți să atrageți tineri politicieni nu vi se pare că – parafrazândul pe Ion Iliescu – ați promovat tineri doar de pe o anumită parte a eșicherului politic ignorând total reprezentanții partidelor ce nu aduc osanale lui Iohannis?
Asta nu-i tot o formă de discrimare, că dvs. susțineți că sunteți mai deotolog decât chiar conceptul de deontologie? Și banii sunt publici, finațarea este asigurață de UE!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.