Sapte meciuri de pregatire pentru Steaua in cantonamentul din Turcia

Sapte meciuri de pregatire pentru Steaua in cantonamentul din Turcia

0 124

Steaua Bucuresti grupare pregatita de tehnicianul Marius Lacatus, urmeaza sa intalneasca in cele doua cantonamente din Turcia, din perioada de pregatire de iarna, echipele Kapfenberg, Carpaty Lvov, Dinamo Zagreb, Lech Poznan, FC Koper si Steaua Rosie Belgrad, iar un alt adversar va fi stabilit ulterior.
Steaua a stabilit sase meciuri amicale pentru perioada de pregatire In primul cantonament, din perioada 15-25 ianuarie, care se va desfasura in statiunea Belek, Steaua urmeaza sa iîntalnesca formatia Kapfenberg, din Austria, la 24 ianuarie. Adversarul din primul amical, care se va desfasura la 22 ianuarie, nu a fost stabilit inca.
In al doilea cantonament al iernii, care se va desfasura in statiunea Lara, intre 28 ianuarie si 11 februarie, Steaua va intalni in primul amical, la 31 ianuarie, formatia din Ucraina, Carpaty Lvov. La 3 februarie, Steaua va disputa un amical cu croatii de la Dinamo Zagreb, trei zile mai tarziu urmand sa intalneasca formatia poloneza Lech Poznan. La 8 februarie, Steaua va intalni formatia slovena FC Koper iar ultimul meci amical il va disputa in compania sarbilor de la Steaua Rosie Belgrad, la 10 februarie.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.