Saptamana politica (13) pe net!

Saptamana politica (13) pe net!

0 112

Divortul de doi ani si jumatate al PD de PNL (sau invers) ne-a cam obosit. La fel cum ne-au obosit demisiile, jelaniile, anunturile funerare privind Alianta. Basescu a zis, Tariceanu a declarat, Dan Voiculescu, legitimat politic cu cele 2,5 procente ale PC (fost pur) nu vrea, nu sustine, sustine….Gigi Becali a ajuns la concluzia ca a aiurea sa fii Presedinte subordonat Parlamentului, mai bine Principe … Si in plus, incepem Saptamana Mare cu un nou guvern, verde ca frunza lalelei! E greu sa tinem pasul cu politica, dar incercam.


?


?


Razboiul bikinilor de la Cotroceni


S-a vorbit si scris mult despre demisia Adrianei Saftoiu – Pufulet. Unii au numit-o “ultimul mohican “ al lui Basescu si au prezentat plecarea ei de la Cotroceni drept fatala pentru presedinte, altii?au vorbit despre o posibila legatura intre plecarea ei si plecarea sotului ei, Claudiu Saftoiu de la SIE, dar cei mai multi au opinat ca doamna Saftoiu a parasit Cotroceniul pentru ca nu se intelegea cu Elena Udrea, blonda de la Golden Blitz, pe romaneste “Nutzi”, vorba unui reputat jurnalist.


Daca in ciuda afirmatiilor facute, Adriana Saftoiu chiar a plecat pentru femeia care l-a consiliat pe Basescu cu bustul dezvelit ca de statuie proaspat ?inaugurata si cu bikinii intrezarindu-se prin pantalonii foarte stramti si foarte transparenti, putem spune ca la Palat s-a dus un razboi al chilotilor tanga castigat cu 1-0 de Udrea.


De ce-a plecat, de ce n-a plecat, doar biata Adriana stie! Cert e ca Traian Basescu nu mai are niciun consilier din vechea garda: Plesu, Weber, Anghelescu, Udrea, Medar, Bellu, Saftoiu, toti au demisionat dintr-un motiv sau altul, lasandu-l pe Presedinte la mana PLD si a portstindardului Stolojan, care i-a cedat finul s-o inlocuiasca pe Saftoiu! Solidaritate, ca intre neamuri!


?


?


Din Alianta DA a mai ramas doar Alianta IGEN


Din vestita Alianta D.A., imbracata in pufoaica de culoare oranj, a mai ramas doar amintirea unei imbratisari, aruncarea in multime a palariei lui Vosganian, si videoclipul de pe Antena 1 cu ale sale versuri “Nu mai plange Jeane, Jeana n-a murit, ea se transforma”. Asadar Jeana – alias Alianta n-a murit, cum a spus Tariceanu, ea s-a transformat …in Alianta IGEN, ce va guverna incepand cu aceasta saptamana tara, daca noul Guvern va fi votat de parlament.? DACA va fi votat… caci PD si PLD nu vor vota Guvernul bilingv al lui Calin Popescu Tariceanu, PRM nu il vrea din principiu, PC nu il vrea…Depinde de PSD… Daca PSD va spune IGEN, Guvernul va trece. Dar nu stim, PSD n-a anuntat inca ce face. Stim doar ca maghiarii vor trei portofolii, printre care si justitia. Despre noul Guvern se mai stie ca din el va face parte liberalul Ludovic Orban care s-a anuntat ca substitut ori pentru Blaga, ori pentru Berceanu si Norica Nicolai propusa pentru Ministerul Muncii si Protectiei Sociale. Cine va ocupa restul de posturi nu stim.?Golul lasat de democrati e destul de mare: 8 ministri, 16 secretari de stat si peste 1000 de posturi in structurile descentralizate din tara. Sa dea Domnul sa aiba liberalii pe cine pune in functii, sa nu se sacrifice ungurii pentru toate portofoliile.


?


?


Au aranjat soarta tarii. Acum ii preocupa soarta Terrei


Cei doi ex-presedinti post decembristi, dupa ce au ispravit de aranjat viitorul tarii, se ingrijoreaza de viitorul Terrei. Cele mai mari temeri le sunt provocate de “caldura mare”, mon cher si considera ca trebuie sa puna mana de la mana si sa faca ceva pentru planeta. Mda, sa speram ca nu democratie origininala si ca Emil Constantinescu se va abtine sa-i implice pe cei 15.000 de specialisti in probleme globale. In plus, mapamondul nici n-are pretentii sa faca nu stiu ce mare salt in 200 de zile. Deci raspunsul planetei la propunerea celor doi ar putea fi “mersi, nu”. Iliescu si Constantinescu (cum de s-or fi imprietentit?) sunt insa foarte determinati. La Forumul pentru dezvoltare regionala de la Brasov, au vazut un film si s-au hotarat s-o puna de-o actiune comuna. Eu as sugera celor doi fosti presedinti sa mai stea, poate in curand vor fi trei si vor avea mai ?mult spor!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.