Saptamana Mobilitatii la Brasov

Saptamana Mobilitatii la Brasov

0 155

In cadrul acestei saptamani, dedicata reducerii poluarii si sanatatii prin miscare fizica, reprezentantii Prefecturii Brasov au anuntat ca toti angajatii institutiei vor veni la serviciu pe jos sau vor folosi doar mijloace de transport nepoluante sau transportul in comun.
Reamintim ca cea de a opta editie a Saptamanii Mobilitatii Europene se deruleaza in perioada 16-22 septembrie si isi propune sa atraga atentia asupra cresterii alarmante a traficului si utilizarii excesive a combustibililor fosili, consecinta fiind poluarea aerului in orase.
In acest an, motto-ul manifestarii este „Imbunatateste climatul orasului tau!”.
Conducerea Institutiei Prefectului din judetul Brasov a transmis o invitatie catre toate serviciile deconcentrate din judet pentru a se alatura demersului european.

Toate sunt frumoase, actiunea si scopul. Dar ma intreb, ca am pielea afurisita pe mine: de ce aceasta saptamana nu a inceput in 14 septembrie, de luni, ca sa nu pice doua zile libere la mijloc? Si, luat si asa cum a fost planificat, de unde se poate afla ca lenesii nu-si parcheaza masinile ceva mai incolo, in vreun boschet, dupa care sprinteaza pe ultima suta, ca sa para obositi?
Dar hai sa nu fiu chiar asa de prapastios si sa am incredere ca si dolofanul nostru prefect va veni, in aceasta saptamana, pe jos. Daca nu si-o fi aranjat vreo delegatie cine stie pe unde.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.