Santierele Brasovului sunt in grafic

Santierele Brasovului sunt in grafic

0 84

Brasovul a fost dat exemplu la capitolul atragere de fonduri europene. Lucrarile la pasajul Independenţei si reabilitarea Pieţei Unirii sunt proiecte care totalizeaza peste 30 milioane lei, majoritatea fonduri nerambursabile, iar termenele sunt deja devansate. Cele doua santiere au fost vizitate vineri de un grup de jurnalisti participati la un seminar despre atragerea fondurilor europene.
O delegaţie de jurnalisti si oficiali ai Ministerului Afacerilor Europene a vizitat vineri Brasovul, in cadrul unui seminar despre atragerea fondurilor europene, pentru a verifica stadiul lucrarilor la doua proiecte cu fonduri nerambursabile accesate de Primaria Brasov. Primul popas al vizitatorilor a fost la pasajul de pe strada Independentei unde constructorii si reprezentantii autoritatilor locale le-au prezenatat stadiul lucrarilor. Liliana Horga, director adjunct Directia tehnica din Primaria Brasov le-a explicat gazetarilor ca pana in prezent s-a finalizat tot ceea ce inseamna infrastructura pasajului.
Pe acest santier lucrarile sunt cu doua luni in avans fata de programarile facute iar autoritatile spera ca pana la finalul anului 2012 sa dea obiecivul in folosinta. In grafic sunt si lucrarile de pe santierul din Piata Unirii. Saptamana viitoare va fi montat mobilierul urban urmand ca pana la termenul final din luna februarie 2012 sa fie finalizate celelalte lucrari. De la Brasov jurnalistii au plecat spre Ploiesti.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.