Șansa renașterii naționalismului românesc: naționaliștii europeni s-au lansat în cursă

Șansa renașterii naționalismului românesc: naționaliștii europeni s-au lansat în cursă

0 37

Moment perfect în urma Referendumului pentru Familie – în Europa, naționaliștii europeni au demarat în mod oficial lupta comună pentru salvarea Europei de globalism și de ordinele de la Bruxelles.

În timp ce în România se pregătește lansarea unui partid naționalist inspirat din lupta Coaliției pentru Familie, în Europa, Marine Le Pen (Adunarea Națională, fostul Front Național) și Matteo Salvini (Liga Nord) au lansat săptămâna trecută, la Roma, lupta împotriva Uniunii Europene pentru a salva Europa.
„Împreună cu Matteo Salvini nu luptăm împotriva Europei, ci împotriva Uniunii Europene care a devenit un sistem totalitar și luptăm împotriva Uniunii Europene pentru a salva adevărata Europă”, a declarat Marine Le Pen în capitala Italiei, alături de liderul Liga Nord.

Suntem acum într-un moment istoric, consideră Le Pen. „În luna mai vom reuși să ajungem la o Uniune care începe cu noi valori împotriva globalizării”, anunță politiciana franceză, care propune și un obiectiv politic.
„Noi trebuie să înlocuim Alianţa PPE-PSE (popularii și socialiștii, n. red.) pentru a pune în practică proiectul nostru ce vrea să schimbe radical aspectul unei Europe aflată în mare dificultate. Noi suntem împotriva UE, dar nu împotriva Europei pe care dimpotrivă, vrem s-o salvăm”.Marine Le Pen și Matteo Salvini

Așadar, pentru România, nu putea să existe un moment mai bun pentru relansarea naționalismului care își adună forțele pe tot continentul pentru a bloca eurocentrismul globalist al Bruxelles-ului. Mișcarea naționalistă din România își va putea găsi ușor aliați în mișcarea similară care are rădăcini puternice în alte țări europene, fiind și la guvernare în mai multe state.
Planul la nivel european este ca partidele de orientare naționalistă să candideze cu liste proprii în fiecare țară, dar să aibă candidați comuni pentru posturile de președinte al Comisiei Europene și de președinte al Parlamentului European, urmând ca toți europarlamentarii de această orientare politică să acționeze ca un bloc comun în viitorul Parlament.
Pentru prima oară după mulți ani de absență, după ce PRM nu a mai reușit să între în Parlamentul României și, apoi, nici în Parlamentul European, naționalismul românesc are șansa de a recâștiga terenul pierdut și de a înscrie România în trendul european marcat de creșterea acestui curent politic fundamental pentru păstrarea suveranității naționale.

https://ro.sputnik.md/

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.