Sanii femeilor cresc de la o generatie la alta

Sanii femeilor cresc de la o generatie la alta

0 72

In ultimii 50 de ani, dimensiunea medie a cupei sutienului s-a marit de la B la DD.
Expertii in domeniul sanatatii feminine considera drept cauze deteriorarea conditiilor ecologice, consumul de preparate hormonale, pubertatea timpurie, precum si alti factori externi, relateaza Medikforum.ru, citat de Agerpres.
Chiar si producatorii de lenjerie intima au observat ca, in ultimii ani, a crescut semnificativ numarul femeilor subtiri, dar cu sanii foarte mari.
Creatorii de sutiene constata sani foarte mari si la multe tinere adolescente.
Dr.Susan Davies, profesor la Monash University, sustine ca acest lucru se observa mai cu seama in tarile cu un mod de viata occidental.
Iar in China s-au observat chiar anomalii asociate cu marimea sanilor. Unor fetite-sugari a inceput sa le creasca sanii dupa ce au consumat o formula de lapte praf.
Sanii trec prin cinci “etape” de crestere pana la completa lor maturitate care este atinsa cand o fata ajunge la varsta de 17 pana la 19 ani. Marimea finala a sanilor unei fete este determinata de ereditate si pot varia de la foarte mici pana la foarte plini. Dimensiunea sanilor variaza foarte mult in randul femeilor, si toate marimile si formele sunt normale si sanatoase.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.