Sangele este contra cost la Brasov

Sangele este contra cost la Brasov

0 81

Sangele la Brasov se achizitioneaza pe bani!
Din cauza faptului ca Centrul de Transfuzii din Brasov nu poate asigura sangele necesar pentru transfuzii sau interventii chirurgicale, sangele trebuie „cumparat” de la donatori. S-a luat aceasta masura decoarece stocul de material sangvin este insuficient in acest moment.
Centrul de transfuzii Brasov este pregatit pentru a primi donatori de sange care au, in special, grupa A, anunta site-ul Brasovul Tau.
Cei care se hotarasc sa doneze sange trebuie sa stie ca au parte si de o serie de beneficii drept rasplata la gestul lor.
De exemplu: au parte de analize gratuite pentru ca sangele este testat contra bolilor inainte de a fi folosit, inclusive pentru SIDA, TBC, hepatita sau alte boli transmisibile.
Pe langa acestea, fiecare donator primeste si bonuri de masa in valoare de peste 60 de lei, o zi libera de la serviciu sau scoala si reducere de 50% pentru un abonament RAT pe o luna.
Donarea de sange se face la Centrul Judetean de Transfuzie Brasov de pe strada Victor Babes 21, langa Ambulanta.
Conditiile pentru a fi donator sunt: sa ai intre 18 si 62 ani, greutatea corporala mai mare de 50 kg si sa nu suferi de boli transmisibile de care sa stii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.