„Sange vienez”, o poveste de neuitat

„Sange vienez”, o poveste de neuitat

0 65

Sambata, 14 iunie 2008, ora 18.30, Opera Brasov va invita la Sala Operei sa spectacolul „SANGE VIENEZ”, opereta de J. Strauss.
La Opera din Brasov, sunet si lumini, atmosfera deja de vacanta! Vals, buna dispozitie, stralucire, cupe de sampanie inchinate bucuriei sunt momente din opereta „Sange Vienez” de J. Strauss, cu care Opera Brasov va asteapta la mijloc de iunie 2008.

96 de ani de la premiera in Romania
Premiera a avut loc in 1899, la Viena. In Romania s-a jucat pentru prima data in 1912 la Teatrul „Leon Popescu” – Bucuresti. S-a impus si s-a mentinut atat pe plan international dar si national. „Sange Vienez” este un vals vienez in …cuvinte! Este povestea adevarata a unor personaje rupte din viata cotidiana a capitalei austriece. Infidelitate, minciuna, prefacatorie, intriga, incurcatura de situatii, farsa, dar si iertare, iubire, suflet. Toate duc, ca in multe povesti de iubire, la un happy-end.
Distributia din seara zilei de 14 iunie, asigura publicului Operei Brasov o seara de vara cu adevarat frumoasa: Ioana Margarit, Nicoleta Chirila, Corina Klein, Nicolae Zaharia, Mihai Irimia, Gabriel Oana, Nora Vlad, Attila T?r?k, Mugur Curelaru, Marcel Zanescu. Dirijor: Dorel Munteanu. Regia: George Zaharescu
Pret bilete: 15, 10 lei. 5 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Pensionarii au intrare libera (fara loc asigurat).
Biletele se vand la sediul Operei din str. Bisericii Romane nr. 51, tel. 0268-419380 si la Agentia Operei din str. G. Baritiu nr. 20, tel. 0268-471889.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.