Sandero de lanseaza in Romania pe 3 iunie

Sandero de lanseaza in Romania pe 3 iunie

0 60

In sfarsitul mult asteptatul si de toata lumea laudatul Logan Sander ova fi lansat official pe piata din Romania. Data aleasa de catre constructorul francez este 3 iunie, urmand ca imediat dupa lansare sa fie preluate comenzile de la persoanele interesate, astfel incat primele livrari catre clienti vor fi realizate la sfarsitul lunii iunie.
Prezentat pentru prima data la salonul auto de la Geneva, in luna martie a acestui an, modelul Dacia Sandero este derivat din automobilul Renault Sandero, comercializat de grupul francez in Brazilia si Argentina. Masina va fi disponibila in patru variante de motorizare, respectiv doua pe benzina (1,4 litri de 75 de Cai Putere si 1,6 litri de 90 de cai Putere) si doua diesel (ambele de 1,5 litri, in variante de putere de 70 si 85 de Cai Putere). Se estimeaza ca pretul nu va depasi 9.500 de euro pentru cea mai echipata versiune, potrivit datelor anuntate de constructor la prezentarea modelului.
Acest model este al cincilea autoturism dezvoltat de Renault si Dacia pe platforma Logan (B0). Celelalte patru versiuni fabricate pe aceasta platforma sunt Logan Sedan, Logan MCV (break), Logan VAN (furgoneta) si Logan Pick-Up (mini camioneta).
Dupa lansarea Sandero, Dacia va introduce pe piata o versiune restilizata a Logan Sedan, data exacta nefiind inca stabilita. In 2009 si Logan MCV va beneficia de un face-lift.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.