Sandero ataca piata din Marea Britanie

Sandero ataca piata din Marea Britanie

0 68

Mult discutatul automobil Dacia Sandero este asteptat cu interes in Marea Britanie. Conform spuselor directorului Renault UK, jumatate din cei 300 de dealeri Renault din Marea Britanie se pregatesc pentru lansarea berlinei bicorp Dacia Sandero in ianuarie 2009, cu preturi pornind de la 8.000 de lire sterline, apoximativ 10.200 euro.
Prezentata oficial in martie la salonul auto de la Geneva, noul model Dacia va fi lansat in iunie in Romania. Preturile vor fi cuprinse intre circa 7.000 euro si 9.500 de euro in tara, iar productia ar trebui sa ajunga in septembrie la 5-600 de masini pe zi.
Dacia Sandero va intra in productie la Mioveni in luna mai si preia motorizarile pe benzina (1.4 litri 75 CP si 1.6 litri 90 CP) si pe motorina 1.5 dCi 70 CP si 1.5 dCi 85 CP), care se gasesc pe alte modele ale gamei Dacia. Platforma industriala de la Mioveni este cea de-a doua din cadrul grupului in care este produs modelul Sandero, dupa uzina din Curitiba (Brazilia), care fabrica Renault Sandero pentru Brazilia si Argentina. Din 2009 Sandero va fi produs si in Africa de Sud.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.