Samuraii Base si Hrebe s-au bushid in coduri

Samuraii Base si Hrebe s-au bushid in coduri

0 96

In aceste zile, pedelisti si pesedisti ar dori la unison ca doamna de la Justitie (si nu e vorba de Macovei) sa nu fi fost legata la ochi. Ca sa poata s-o zbugheasca unde-ar vedea cu ochii din calea sabiei agitate de Comisia Europeana, care ne pregateste un raport…. transant – ca sa zic asa – pentru gatul fragil al duduii cu naframa la ochi si talere in ambele maini. Care raport pune in pericol niste milioane bune de euro din banii comunitari destinati implementarii reformei in justitie, de la care va trebui sa ne cam luam adio.
Totul din pricina amaratelor de patru coduri indelung – si prost – pritocite de catre ministrul Justitiei Predoiu & team, pentru care Guvernul s-ar putea sa fie nevoit sa-si asume raspunderea ca sa le vada trecute si adoptate de catre Parlament.
Atat de mare este presiunea in jurul celor patru coduri din Justitie – penal, civil si cele de procedura pentru ambele domenii – incat negociatorii invederati ai coalitiei de guvernare au trecut la fapte in vazul lumii. Ce-i drept, nu si in auzul prostimii – Basescu si Hrebenciuc s-au intalnit in gradina de vara Green House din Capitala, cu ocazia sarbatoririi nu stiu cator ani de la lansarea revistei 22. Sau sa fi fost 322? Posibil – asta ar justifica oarecum culoarea stacojie a fetei „betivului transpirat” Basescu, care nuanta se regasea si in obrajii „guzganului rozaliu” Hrebenciuc, dupa cum confirma martorii oculari. Se pare ca Hrebe, pe umerii caruia partidul lasa bucuros pana acum corvoada desfundarii haznalei politice, a cam vorbit de data asta fara mandat din partea maharilor de la PSD, care au dezaprobat vehement discutia de la Green Hours.
De fapt, nimeni nu stie ce si-au spus cei doi, pentru ca au vorbit codat. Normal, era vorba de coduri. Nu neaparat din Justitie. Codul rosu pesedist si codul portocaliu pedelist, care au facut ravagii prin meteorologia politica a patriei, care fusese deja devastata de cel galben penelist.
Dar parca era vorba de patru coduri. A, probabil ca verdele terasei (Green) asigura cu succes intregirea paletei cromatice a micului moment violent de sinceritate despre coduri. O treaba destul de imputita, ambientata preventiv intr-un decor ecologic. Green Hours. Orele Verzi-n fata ale stropsirii politice intre partenerii de guvernare.
Cam nasol pentru pesedei si pedelei si lejer favorabil pentru penelei. Care traiesc cu vadita satisfactie Crin Hours – orele de delir ale candidatului Antonescu la presedintia Romaniei, care se pregateste sa asiste degajat la spectacolul sangeros in care CE va aplica guvernantilor Codul Samuraiului, din cauza celor patru coduri din Justitie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.