Sâmbătă, 30 noiembrie, la Brașov se desfășoară finala Cupei României la rugby

Sâmbătă, 30 noiembrie, la Brașov se desfășoară finala Cupei României la rugby

0 117

În ultima zi de noiembrie, amatorii rugbyului din Brașov, pot urmări duelul dintre Steaua şi Timişoara Saracens, finala Cupei României 2019.  Partida se desfășoară pe terenul de rugby din cartierul Noua, cu începe de la ora 12.00. Meciul se dispută pe stadionul primului club de rugby privat din România, RC Brașov, fondat de inimosul antrenor Vasile Soporan, în 1986, loc unde s-au format mai mulţi jucători de la echipa naţională…În lipsa unei echipe de top la Brașov, cei care sunt aproape de acest sport, pot vedea la lucru două echipe puternice, într-un meci oficial, care se anunță disputat. Ambele echipe au jucători de echipă naţională, ceea ce poate fi o garanție privind un spectacol sportiv reușit. Finala Cupei României la rugby va fi ransmisă în direct de TVR 1 şi TVR 1 HD.

Declarații înainte de partidă :

Întâlnim o echipă foarte puternică a Timişoarei, dornică de trofee, la fel ca şi noi. Sperăm să ne motivăm atât de puternic încât să câştigăm şi noi un trofeu anul acesta„, a spus Dănuţ Dumbravă, antrenorul echipei CSA Steaua.

Fără nici un fel de îndoială, obiectivul este câştigarea Cupei României și aducerea ei la Timișoara. Avem un moral bun, venim după o victorie la un scor mare. Cel mai important în finala de sâmbătă va fi ca noi să jucăm împreună, uniţi, să fim concentraţi şi dacă vom reuşi să facem asta, sunt sigur că vom reuşi să obţinem ceea ce ne-am propus.”, a punctat şi Valentin Popârlan, antrenorul Timişoara Saracens.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.