Salvatoarea de la Voila a fost gasita

Salvatoarea de la Voila a fost gasita

0 613

Pompierii au gasit pe Olt trupul femeii din Voila care salvase de la inec doi copii inainte sa moara. Tragedia s-a petrecut marti dupa-masa, pe afluentul Voila al Oltului, in apropierea localitatii cu acelasi nume.

Pompierii au gasit pe Olt trupul femeii din Voila care salvase de la inec doi copii inainte sa moara. Tragedia s-a petrecut marti dupa-masa, pe afluentul Voila al Oltului, in apropierea localitatii cu acelasi nume. Localnicii obisnuiesc sa vina aici sa sa scalde si sa faca picnic pe malul apei. Asa s-a intamplat si marti, cand insotise la scaldat mai multi copii, printre care si fiica sa in varsta de 11 ani. Copiii s-au scaldat o vreme in apropierea malului dar, la un moment dat, s-au indepartat si au fost inghititi de ape. Femeia n-a stat pe ganduri si, desi nu stia sa inoate, s-a aruncat in apa. A reusit sa-si salveze fetita si inca un copil, dar n-a mai reusit sa-l scoata din apa si pe al treilea, un baietel in varsta de 9 ani. Amandoi au fost trasi de curenti in larg si s-au inecat.

inecati olt1In zona se aflau mai multi oameni veniti la scaldat, iar unul dintre acestia a apelat numarul unic de urgenta 112. Pompierii militari, ajutati de un echipaj de scafandri de la ISU Covasna, au scotocit ieri zona pana la lasarea serii si au reluat cautarile in aceasta dimineata. Inainte de pranz au dat de trupul femeii dar nu au descoperit si cadavrul; baietelului de 9 ani. Un alt baiat, in varsta de 16 ani, este cautat in continuare in Olt, intre Ticusu Nou si Halmeag, unde adolescentul a disparut luni dupa-masa, intr-o zona cu curenti puternici.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.