Salvati-va de salvator!

Salvati-va de salvator!

0 85

Ma deranjeaza deja, ca o migrena acustico-vizuala, nevoia unor retarzi de a ma salva. Pe mine si pe natiune. Bunavointa lor financiara ma umileste logic pe mine, ca cetatean. Genul de indivizi care te ajuta sufocandu-te cu perna. Suti ascunsi in palate care iti vand ziua de maine pe banii cotizati azi. De la Nero sau Caligula pana la Stalin, de la Hitler si Hodja – Basescul postbelic din Albania care a ordonat inventarea radioului cu o singura receptie, cea oficiala, a partidului-stat – si Ceausescu, toti au dorit sa ne vanda, ca niste maiestrii ai iluzionismului, ziua de azi pentru un viitor luminos in posibila zi de maine.
Nimic nu se compara, pentru excrocii puterii, cu bucuria vanzari unor margele populist-verbale catre nevinovati.
Nimic nu conteaza pentru acesti aroganti ai inculturii agresive. Veninul lor este instinctual, un artistic fapt al mortii pentru cei ce accepta acest surogat al adevarului. Pentru ca ceea ce ne vand, ca niste infractori ai portmoneelor, actulele virgine ale puterii sunt doar niste facturi de bordel unde fiecare matroana guveramentala a banului vaginal ni-l transfoma in posete si tocuri roz de intrajutorare, ori in ban virtual pe care il vom primi pompieristic in campania lor.
Intr-o tara a curvelor asexuate, lipsita de fondul legislativ al normalitatii, dar cu botul deschis catre marele licurici si dosul iubirii catre maneii autointitulati mondiali si doar banali atotputernici in gradinita civilizatiei, riscam sa devenim un joc de macaci ce fug dupa banana ce se afla dupa gardul lumi civilizate. Asta pentru ca salvatorul gradinii zoologice ce tindem sa devenim este un marinar de balta facut din mictiunea betiei unei natiuni ce ajunge sa devina o populatie fara scop. De aceea, stimat inca popor, va rog elegant, salvati-va de salvator.

Sandu Dumitru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.