Salt de pe podul de la Triaj

Salt de pe podul de la Triaj

0 195

Din cauza carosabilului umed si acoperit cu un strat suficient de mare de zapada mocirlita, o femeie conducand un turism marca Dacia Logan cu viteza mai mare decat permiteau conditiile meteorologice duminica dimineata, a intrat in deraoaj necontrolat, a rupt parapetul si a iesit in decor spre una dintre liniile ferate de sub pod. Accidentul s-a petrecut ieri dimineata, in jurul orelor 7,00.
Din fericire, iesirea in decor s-a petrecut mai la un capat al podului, unde inaltimea acestuia nu este prea mare, astfel incat soferita, cu ceva noroc si tinandu-se strasnic de volan, norocul fiind favorizat si de purtarea centurii de siguranta, a scapat doar cu ceva rani usoare si o spaima pe cinste, realizata abia la ceva timp dupa petrecerea accidentului.
Soferita a fost transportata la Spitalul Clinic de urgenta, unde a primit ingrijirile medicale necesare.
Un grup de lucratori ceferisti au reusit, dupa patru ore de munca, sa scoata Loganul din zona caii ferate.
Subcomisarul Ionut Damian, de la Politia Rutiera Brasov, a comentat incidentul: „Conducatoarea auto nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zapada, a dderapat, s-a izbit de un parapet si s-a rasturnat.”
Iar soferita in cauza, Alexandra Oprea, ne-a spus: „Pe podul de la Triaj am derapat, am pierdut controlul volanului, am evitat primul stalp, m-am lovit de parapet, iar apoi am inceput sa ma rostogolesc.”
Conducatoarea auto va fi cercetata in stare de4 libertate pentru a se stabili partea ei de vina, inclusiv o potentiala alcoolemie pozitiva, urmand sa raspunda pentru nerespectarea legilor circulatiei si distrugere din culpa.
Iata cum, cu toate avertismentele celor de la Politia Rutiera si a atator cazuri precedente, tot se mai gasesc amatori ai vitezei – fapt condamnabil in orice imprejurare – care provoaca accidente, uneori mult mai grave decat cel de mai sus, cu pierderi de vieti omenesti si tot cortegiul de durere. Nu ar strica mai mult respect din partea acestor egoisti ai soselelor fata de semenii lor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.