Salonul Auto București și Accesorii, SAB&A 2015, un succes!

Salonul Auto București și Accesorii, SAB&A 2015, un succes!

0 1914

Salonul Auto București și Accesorii (SAB), aflat la cea de-a XIII-a ediție, și-a deschis porțile, joi, la Romaero Băneasa, iar organizatorii au anunțat șapte premiere naționale și cele mai noi modele auto.
La SAB & Accesorii vor fi prezente cele mai noi modele auto de la: Adria, BMW, Citroen, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo.
Anul acesta, în cadrul evenimentului ce se va intinde pana pe 11 octombrie, a fost organizat SAB Air Show — cel mai spectaculos show aviatic al toamnei oferit în parteneriat cu Aeroclubul României și Iacării Acrobați. SAB Air Show se va desfășura între 3 — 4 octombrie și 9 — 11 octombrie, accesul publicului la showurile aeriene fiind gratuit.
Potrivit organizatorilor, în Pavilionul destinat pieselor, accesoriilor, echipamentelor auto și societăților de leasing și asigurări pot fi studiate cele mai avantajoase oferte speciale destinate acestor segmente.sab_2015
Totodată, pentru a treia oară în cadrul SAB & Accesorii, ‘Bucharest Classic Car Expo’ va fi organizat în parteneriat cu Oldtimer Studio Restaurări. Este vorba despre o expoziție inedită cu 50 de automobile istorice, desfășurată pe o suprafață de 2.000 mp. Vizitatorii foarte tineri vor putea face cunostință pentru prima oară cu produsele industriei românești de automobile de acum câteva zeci de ani, cum ar fi: ARO, Dacia 1300, Dacia Sport, Oltcit, dar și diverse alte autoutilitare produse în România.
SAB&Accesorii 2015 este susținut de Asociația Producătorilor de Automobile din România /APIA/ și ACAROM.
Programul de vizitare al expoziției este 10,00 — 20,00, în perioada 1 — 11 octombrie, iar prețul unui bilet de intrare este de 25 de lei, în timp ce pentru parcare se va achita separat un tarif de 10 lei/zi.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.