Salon National de Optica si Optometrie la Brasov

Salon National de Optica si Optometrie la Brasov

0 110

In perioada 5-7 iunie, Hala expozitionala a ASS CONCEPT S.R.L., situata pe strada Poienelor va gazdui editia a VIII-a a Salonul de Optica si Optometrie. Pe cei 2000 metri ai complexului se vor reuni firme cunoscute din domeniu care isi vor prezenta lentile de contact medicale sau cosmetice, lentile de ochelari, rame de ochelari, ochelari de soare si aparatura specifica opticii, toate fiind oferite brasovenilor la preturi de producator.
Mai mult, in paralel cu expozitia, sambata, 6 iunie, profesori universitari reprezentand Consiliul European de Optimetrie si Optica vor sustine prezentari despre programele europene de calificare in optometrie. Sambata, 7 iunie, in Sala de Conferinte din incinta halei expozitionale va avea loc un Seminar de Optica si Optometrie urmat de Adunarea Generala de alegeri a Patronatului Optica.
La Seminar vor tine prelegeri trei reprezentati ai Consiliului European pentru Optometrie si Optica (ECOO), profesori la universtitati de prestigiu din Anglia, tara cu cel mai bun sistem de pregatire al specialistilor in optica si optometrie din Europa. Din 2008 asociatia din Romania a devenit membra a ECOO.
Cei interesati mai pot vizita evenimentul astazi intre 10.00 si 19.00 si maine intre 10.00 si 14.00.
Acesta este cel mai important evenimnt national dedicat opticii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.