Salariul pe care îl încasa Ioan Rus înainte de a fi ministru,...

Salariul pe care îl încasa Ioan Rus înainte de a fi ministru, era spectaculos: aproape 2 milioane lei

0 424

Conform declarației sale de avere publicată în 16 iulie 2014, Ioan Rus a încasat de la firma Autosincron SRL, 530.000 de lei, iar de la RMB Inter Auto SRL,alti 539.000 de lei. La ambele firme de vanzari auto si service clujeanul era actionar barosan si administrator. De asemenea,numai el a mai luat de la Autosincron dividende în valoare de 894.000 de lei.

La un loc,revenitul ministru  ridica la Cluj aproape 2 milioane lei,inainte de a-l chema Ponta in Guvernul sau de…sarantoci ,unde sa cistige …sub 1000 de euro pe luna.

Si totusi, avand „chemarea” datoriei civice in singe, fostul activist comunist din echipa lui Nicu Ceausescu la Centrul Studentilor Comunisti din Cluj –  cameleonicul presedinte judetean PSD, s-a … „auto”sacrificat!?

Pentru ca „omul” avea deja copiii pricopsiti, fiecare cu aventuri spectaculoase la activ, pe bani multi… (iar in conturi acest „barosan” pesedist, incruntat ca si Gaby Oprea cand ajunge sef de partid), avea de pe atunci o situatie materiala de invidiat. Iar acasa, la Cluj, se situa in topul influentei politico-administrative si… financiare: numai în conturi 1,1 milioane de lei, peste 200.000 de euro și 100.000 de dolari. Acum, revenind acasa Liderul, acest des vehiculat „Grup” de la Cluj, se pare ca si-a gasit …drumul european: lupta pentru „identitate” al romanilor din Ardealul natal, locul unde minoritatile se iubesc, mai rau ca in Raiul minoritatilor, visat de Horthy Miklos…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.