Salariul neplatit la Spitalul Judetean Brasov

Salariul neplatit la Spitalul Judetean Brasov

0 85

Cunoastem cu totii cum se zbate sistemul sanitar romanesc la marginea gropii, ca sa nu intre in ea, iar guvernele, mai ales acesta numit Boc IV, ii dau branci intr-acolo.. Iata un ultim exemplu.
Angajatii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov sunt suparati foc deoarece nu le-au fost platite salariile.
“Noi trebuia sa ne primim banii inca din 15 februarie, iar astazi (ieri – n.a.) nu au fost distribuiti nici macar fluturasii. De la Serviciul Contabilitate ni s-a explicat ca nu ni se pot achita lefurile, deoarece trebuie refacute calculele. Noi nu putem cere amanarea platii facturilor sau a ratelor la banca pe motiv ca ni se recalculeaza salariile”, a spus un salariat.
Purtatorul de cuvant al spitalului, Gabriela Draghici, sustine ca intarzierile au aparut din cauza instalarii unui nou program informatic.
“Inca din 15 februarie, oamenii au fost anunþati ca nu isi vor primi drepturile la timp. Problema a fost rezolvata, astazi (ieri – n.a.), s-au facut deja calculele, banii au fost adusi la banca astfel ca maine (astazi – n.a.) toti angajatii isi vor primi lefurile”, a explicat Draghici.

Ciudat, caci in alte unitati sanitare salariile au fost platite la timp.

Pe de alta parte, dr. Grigoriu declara:.”Noi nu am schimbat softul, ci l-am actualizat pe cel vechi, astfel ca am putut plati la timp si salariul lunar aferent lunii ianuarie 2010, dar si cel de-al XIII-le salariu pentru anul 2009”.
Oare cam ce se poate intelege din toata aceasta tarasenie?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.