Salariile jucatorilor vor fi marite

Salariile jucatorilor vor fi marite

0 83

George Copos actionarul principal al gruparii Rapid Bucuresti, a dezvaluit detaliile transferului lui Ionut Mazilu la formatia de prima liga ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk, mentionand ca Sportul Studentesc, echipa de la care a fost achizitionat atacantul, va primi 140.000 de euro.
„Suma de transfer a fost de 3,75 milioane de euro. Rapid a incasat fix 3,7 milioane, pentru c? 50.000 de euro au fost virati unei societati de impresari. La domnul Siman va intra 10 la suta din tot ce depaseste 2,3 milioane de euro, asa cum este specificat in contractul de transfer al jucatorului de la Sportul la Rapid”, a adaugat principalul actionar al FC Rapid.
Dupa plecarea lui Mazilu, seful giulestenilor, a dorit sa precizeze ca salariile unor jucatori vor fi marite. Contractele jucatorilor Lucian Burdujan, Nicoae Grigore, Cristian Sapunaru si Emil Dica, vor fi marite cu aproximativ 48 la suta in aceasta pauza competitional?, a anuntat, miercuri, actionarul majoritar al gruparii giulestene, George Copos.
„Lui Burdujan, Sapunaru, Nicolae Grigore si Dica le vom mari contractele in perioada asta cu aproximativ 48 la suta. Este normal sa facem asta”, a spus Copos.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.