Salariile bugetarilor cresc cu 10% de la 1 decembrie a.c.

Salariile bugetarilor cresc cu 10% de la 1 decembrie a.c.

0 425

Majorare fara …demnitari!
Deputatul PSD Adrian Solomon, cel care a propus amendamentul prin care salariile bugetarilor cresc cu 10% de la 1 decembrie, a declarat miercuri că aceste măriri nu se referă la demnitari.
„În amendament se spune clar că sunt exceptate de la aceste măriri acele categorii care au primit deja măriri, din sănătate și educație, ca și demnitarii”, a spus Solomon, în plenul Camerei Deputaților, după ce proiectul de lege a fost adoptat.
Proiectul de lege prin care au fost mărite salariile bugetarilor a fost susținut de deputații PSD, PNL și UDMR, după cum au declarat reprezentanții acestor partide în plenul Camerei Deputaților.
Deputatul UDMR Marton Arpad a spus că deputații Uniunii au susținut acest proiect, dar a atras atenția că de acesta vor beneficia și cei cărora li s-au mărit salariile cu 300% prin ordonanță de urgență, mai exact demnitari, președinte, premier și conducerea Parlamentului.
Liberalii, nemultumiti de majorare, prin vocea lui Gorghiu, au cerut viitorului guvern sa faca o evaluare a impactului bugetar a acestei majorari.
Legea a ajuns la Presedintie pentru promulgare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.