Salarii mai mari cu 12% pentru angajatii din subordinea CJ

Salarii mai mari cu 12% pentru angajatii din subordinea CJ

0 616

Toti angajatii din institutiile subordonate consiliului judetean primesc in sfarsit marirea de salariu de 12%. Dupa eliminarea plafonului maxim pe salarii autoritatile judetene au putut aproba maririle de salarii la mai multe institutii publice

Toti angajatii din institutiile subordonate consiliului judetean primesc in sfarsit marirea de salariu de 12%. Dupa eliminarea plafonului maxim pe salarii autoritatile judetene au putut aproba maririle de salarii la mai multe institutii publice.
Tot in sedinta de miercuri s-a aprobat noul plan operativ de dezapezire pe drumurile judetene. Consilierii judeteni au prins in buget si 3 milioane de lei necesari pentru prima etapa de deszapeziri.
Suparati ca nu au fost si ei pe lista angajatilor care beneficiau de mariri de salariu salariati de la mai multe institutii de cultura din Brasov au protestat la inceputul lunii septembrie. cj3
De la 1 noiembrie si acestia vor primii lefuri marite cu 12%.
La rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli aprobata in sedinta de miercuri consilierii judeteni au alocat 14,9 milioane de lei pentru plata salariilor angajatilor din institutiile subordonate consiliului judetean.
Potrivit vicepresedintelui Claudiu Coman, dupa ce Guvernul a anulat plafoanele la salarii, Consiliul Judetean a reusit sa plateasca salariile integral pe tot anul, sa mareasca cu 12% salariile in toate institutiile din subordine si sa puna sume si pentru plata drepturilor litigioase castigate in instanta.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.