Salariatii Nitramonia vor primi plati compensatorii

Salariatii Nitramonia vor primi plati compensatorii

0 193


Hotararea privind aprobarea numarului de persoane disponibilizate prin concedieri colective, ce vor fi efectuate de catre societatile de pe platforma Nitramonia Fagaras, a fost aprobata marti, 11 septembrie 2007, se anunta intr-un comunicat al Guvernului. Cei 569 de salariati ai S.C. Nitrofertilizer S.A., Nitrotrans S.A., Nitroexplosives S.A., Nitrocontrol S.A. si Nitroservice S.A. vor beneficia de plati compensatorii, in conditiile OUG nr. 116/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Cele cinci societati rezultate de pe platforma Nitramonia Fagaras vor intra in proces de restructurare totala prin lichidare voluntara.


Prin aplicarea masurilor din programul de restructurare totala vor fi vandute activele ce formeaza fluxurile principale de productie cat si cele care nu mai sunt necesare activitatii curente, urmand ca veniturile obtinute prin vanzarea acestor active sa fie destinate achitarii datoriilor pe care societatea comerciala le inregistreaza fata de bugetul de stat.


Pentru accelerarea procesului de restructurare, AVAS a publicat vineri, 7??septembrie 2007, anuntul privind selectarea lichidatorului celor cinci societati.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.