Sala Sporturilor din Brasov predata la cheie municipalitatii

Sala Sporturilor din Brasov predata la cheie municipalitatii

0 134
In sfarsit lucrarile la Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi" din Brasov, au fost terminate, iar constructorul care a efectuat lucrarile de modernizare a salii, a predat obiectivul in patrimoniul municipalitatii.
Astflel ca dupa mai bine de un an de lucrari, Sala Sporturilor isi poate deschide portile pentru sportivi si spectatori deopotriva. Sala modernizata a intrat oficial de marti in circuitul sportiv si de agrement, dupa ce a fost receptionata din punct de vedere tehnic si predata Primariei Brasov de catre Compania Nationala de Investitii.
Sala Sporturilor are de acum o capacitate de 1600 de locuri pentru spectatori si face parte dintr-un complex sportiv, alaturi de bazinul olimpic de inot, care va fi inaugurat oficial saptamana viitoare.
Prezent la inaugurarea oficiala a salii primarul Brasovului, George Scripcaru a vorbit despre dotarile existente dupa modernizare si de destinatia obiectivului: “Ma bucur ca am reusit sa dam in folosinta sala, chiar pentru acest eveniment important, care este meciul de Cupa Davis Romania – Olanda. Aceasta face parte dintr-un complex sportiv, care cuprinde si bazinul olimpic de inot si are multe dotari, de la birouri pentru sectiile clubului sportiv Corona Brasov, pana la vestiare si cabinete pentru sportivi, antrenori, arbitri. Vom evita pe cat posibil ca aici sa se desfasoare altfel de evenimente, decat cele sportive, cum ar fi de exemplu, evenimente artistice, care implica montarea de scene, care ar putea deteriora suprafata de joc. In sala sporturilor, activitatea se va concentra pe evenimente sportive, handbal, baschet, volei si activitati sportive conexe, de tipul fitness, aerobic si altele. Sala are toate dotarile necesare, inclusiv sauna, vestiare, cabinete de toate categoriile, pentru sportivi, antrenori si arbitri, cu totii angrenati in circuitul competitional sportiv”, a afirmat primarul Brasovului.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.