Sala Sporturilor a intrat in reparatii

Sala Sporturilor a intrat in reparatii

0 48

In urmatoarele 6 luni, firma care a castigat licitatia va moderniza complet toate instalatiile interioare si exterioare, va termoizola peretii exteriori si va suprainalta cu un nivel anexele laterale si cel din spartele cladirii. Lucrarile sunt realizate prin Compania Nationala de Investitii si se ridica la valoarea de 10,7 milioane lei plus TVA. Peste cateva zile incep lucrarile si la bazinul olimpic.
Prin etajarea anexei Salii se castiga suplimentar peste 18oo de metri patrati, astfel ca suprafata desfasurata va ajunge la 6154 metri patrati. De asemenea se vor crea standuri expozitionale, sala de conferinte, sala de sedinte, birouri, SPA, cabinet medical, grupuri sanitare, rampe de acces si sistematizare pe verticala adaptata persoanelor cu handicap locomotor. lucrarilor la acest proiect se ridica la 10, 7 miliaone lei plus TVA bani veniti de la Compania Nationala de Investitii. In urmatoarele zile vor fi demarate lucrarile si la bazinul olimpic, al carui proiect a fost prezentat si validat.
Proiectul de modernizare a bazinului de inot prevede ca obiectivul va putea fi utilizat atat de sportivii de performanta, pentru antrenamente, cat si de catre persoanele care doresc sa isi petreaca timpul liber. Pe langa bazine vor mai exista cabinete medicale, un centru de tratament, o statie anti-dopping, sauna, jacuzzi, doua baruri si alte facilitati. Ssuprafata construibila va fi aproape dublata, urmand sa aiba 4.800 mp. Constructia va avea trei nivele: demisol, parter si etaj. Actualul bazin de inot a fost construit in 1978. Valoarea acestui proiect se ridica la 27 milioane lei plus TVA .

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.