Sala de sport performanta pentru Liceul Nicolae Titulescu

Sala de sport performanta pentru Liceul Nicolae Titulescu

0 241

Elevii Liceului Nicolae Titulescu din Brasov beneficiaza de o sala de sport performanta. Reabilitarea imobilului a inceput in cursul anului trecut si a fost realizata cu ajutorul Companiei Nationale de Investitii (CNI), lucrarile costand 711.000 de lei. Din totalul fondurilor necesare pentru modernizarea salii de sport, suma de 251.000 de lei a fost alocata de la bugetul local.


?


Primarul George Scripcaru a inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute sediul liceului. Reamintim ca plenul Consiliului Local Brasov a decis construirea a 11 sali de sport pe terenurile aferente unitatilor de invatamant preuniversitar de stat.


„In aceasta perioada urmeaza sa fie finalizata si cea de-a doua sala de sport, care apartine Scolii Generale nr. 11 si speram ca si celelalte unitati de invatamant vor benefica de o astfel de sala. Pentru noi, invatamantul este o prioritate. Liceul are de acum o sala noua competitionala ca si dimenisiuni, unde se pot derula activitati sportive chiar si oficiale la nivel scolar. Este vorba doar de o parte din programul derulat de noi in municipiu in incinta unitatilor de invatamant”, a spus primarul.


?


Pe de alta parte, Scripcaru a mentionat ca de curand au fost depuse, in vederea obtinerii de finantari studiul de fezabilitate la Sala de sport si bazinul de inot care vor fi reabilitate in intregime pana la sfarsitul anului. „Sala are covor, podea noua, ferestre termopan, instalatie electrica noua, instalatii sanitare refacute complet si centrala proprie”, a mai precizat Scripcaru.


Marius OLA

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.