Sala de sport moderna la Colegiul Nicolae Titulescu

Sala de sport moderna la Colegiul Nicolae Titulescu

0 199

In cadrul programului derulat de municipalitatea brasoveana, de modernizare si constructie de sali de sport, la sfarsitul saptamanii trecute s-a mai facut un pas in aceasta privinta. Colegiul National Nicolae Titulescu are o sala de sport modernizata. Investitia a fost realizata cu ajutorul Companiei Nationale de Investitii, care a contribuit cu 460.000 de lei, restul de 251.000 lei venind de la bugetul local.


Cu acesti bani s-a betonat terenul din exteriorul salii, s-au imprejmuit sala de sport si terenul de joaca, a fost construita o cladire pentru centrala termica si s-a realizat alimentarea cu gaz metan a centralei termice, s-a amenajat interiorul salii aducandu-se aparatura noua, s-au reparat fatada si acoperisul, s-a montat tamplarie PVC si s-au realizat instalatii sanitare, termice si electrice.


In cadrul programului, pana acum s-a mai construit o sala de sport noua la Scoala 19, iar la Scoala 11 constructiile sunt aproape de finalizare. Primarul George Scripcaru spera ca pana la sfarsitul anului alte sali de sport din cadrul a noua unitati de invatamant sa fie inaugurate.


?


Primarul a anuntat ca pana la sfarsitul anului vor fi reabilitate in intregime Sala Sporturilor si bazinul de inot de aici, in prezent lucrandu-se la studiile de fezabilitate.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.