Sala de Sport – inaugurata de Elena Udrea la Sacele

Sala de Sport – inaugurata de Elena Udrea la Sacele

0 75

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a inaugurat, in municipiul Sacele, judetul Brasov, o sala de sport la Liceului Teoretic „George Moroianu”, unde a spus ca spera ca tinerii sa faca mai multa miscare, precizand ca minimum doua ore de sport pe saptamana sunt necesare.
Elena Udrea se afla la Sinaia, unde isi petrecea vacanta de iarna, insa a gasit cateva ore in programul sau de sarbatori pentru o cauza „nobila”.
„Ma bucur ca am ocazia sa inaugurez aceasta sala de sport, desi in 2010 a fost o investitie contestata. Pregatim zona pentru 2013 si speram ca Romania sa nu se faca de ras la organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European. Concentram toate efectivele pentru a pregati zona impreuna cu Rasnov, Predeal si Brasov. Sper ca tinerii care profita de aceasta sala de sport sa faca mai multa miscare si cred ca ar trebui sa fie introduse mai multe ore de sport, dar minim doua ore de sport pe saptamana sunt necesare”, a spus Udrea, citata de Mediafax.
Sala de sport de la Sacele are nivel de practica sportiva competitionala locala, iar investitia de 3,13 milioane de lei a fost realizata din fonduri ale Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, prin Compania Nationala de Investitii.
Elena Udrea si-a serbat ziua de nastere la Sinaia, la Cabana Schiorilor, petrecere la care a fost invitat, bineinteles, si cel mai important om in stat impreuna cu sotia si mezina familiei.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.