Sah mat dat Americii in problema siriana !! Cine vine alaturi de...

Sah mat dat Americii in problema siriana !! Cine vine alaturi de rusi?

3 2038
Un contingent numeros, special pregatit pentru misiuni combat al armatei chineze, este in drum spre Damasc pentru a se alatura fortelor rusesti , in vederea curatirii zonei de cancerul recreat de primavara araba

Incercarile „serviciilor” SUA de a…destabiliza „democratic” zona Orientului Mijlociu prin grupari teroriste finantate de la Washington, se indreapta spre un sfirsit neasteptat, liderul rus promitind presedintelui american ca va merge pina la exterminarea ISIS, cu sau fara ajutor american, ceea ce inseamna si dezunflarea eforturilor americane de a-l inlatura pe Assad de la putere.
O retragere a acestuia… intr-un plan secundar, insa va fi!!
Fara discutie ca americanii o gindesc in sensul afacerii, crezind ca liderul rus isi va duce economia proprie la sapa de lemn continuind acest razboi, asa cum s-a intimplat in ‘80 in Afganistan. Se pare ca aceast tip de analiza nu functioneaza in acest moment…
China s-a aratat dispusa sa sprijine Rusia in Orientul Mijlociu in vederea exterminarii cancerului terorist crescut si alimentat de SUA si aliatii lor. Trebuie spus ca militarii chinezi au desfasurat in portul  Aden din sudul tarii, chiar linga strimtoarea yemenita,- strategica pentru transportul petrolului spre Europa si SUA!- un dispozitiv militar important, se pare, chiar un port-avion!
In acelasi timp au aparut si cateva nave de razboi chineze, desigur in „excursii”, pe coasta statului american Alaska…
Debarcarea fortei militare chineze in Siria este o problema apropiata si se vor alatura rusilor, iranienilor si gruparii Hezbolah, pentru a extirpa teroristi care au distrus o mare parte a Orientului Mijlociu, au omorit oameni nevinovati si au vandalizat obiective istorice de prima importanta pentru umanitate.portavion-chinez-696x375
Soldatii chinezi vor debarca in portul Tartus din Siria, baza traditionala… neamericana, in care sint si efectivele ruse. Ceea ce este interesant, Rusia nu a acceptat asistenta militara de la tarile arabe din regiune, ceea ce inseamna ca Arabia Saudita va trebui sa… cam inceteze bombardamentele in Yemen si sa stea deoparte, pentru a nu avea surprize neplacute. La fel si evreii  suparati ca pentru prima data sunt pusi  in situatia de martori, fara posibilitatea de a intervenii in vreun fel. Rusii stiu foarte bine ca finantarea acestor grupari teroriste din Orientul Mijlociu este opera Arabiei Saudite, Israelului si SUA, in principal.

Marti dimineata, navele militare chineze se indreptau spre Siria prin Canalul de Suez, intrind in Marea Mediterana… Debarcarea in Siria a contingentelor  chineze si echipamentului militar aferent urmeaza sa aiba loc in maxim 5-6 saptamini, in portul sirian Tartus.
China a avertizat in mai multe rinduri  coalitia condusa de SUA, asupra dezastrului legat de situatia din Siria si posibilitatea extinderii conflictului militar in zona, datorita gruparilor teroriste alimentate de „serviciile” americane si aliatii lor.MiG-29
Vom vedea in urmatoarea perioada, un asalt al trupelor ruse, iraniene si chineze asupra fortaretelor create de ISIS si eventual exterminarea lor cit mai rapida.
Chinezii
si rusii vor testa echipamente militare de ultima generatie inpotriva obiectivelor din zonele unde acesti fanatici ISIS condusi de CIA sint localizati, cu precizie de un metru…din satelit.
Categoric, pe acesti islamisti fundamentalisti ii va astepta prapadul focului unor grupari armate de prima mina… Vor avea loc diversiuni propagandistice generate de americani si aliatii lor, dar liderii militari rusi si chinezi sint probabil bine pregatiti… Bombardamentul efectuat –in Siria ! – tocmai de pe navele de razboi din flota Marii Caspice (!!) cu o precizie atat de mare ne fac sa credem ca sfarsitul ISIS  e aproape.  (Misha Gorbaciov)

 

COMENTARII

  1. insarsit se trezeste omenirea!N-as fi crezu vreodata ca voiu aplauda rusia si China cu atata entuziasm !/?

  2. Sant uimit de pasivitatea omenirii ( de buna credinta ) , ca s-a steptat atatia ani ca sa se ditruga atatea tari ( Libia, Irak, Afganistan , Romania , Siria , Yemen … ) si sa moara sute de mii de oameni si alte milioane de desradacinati care au umplut lumeacu ei , niste capete fierbinti dela Washington , Tel Aviv , Londra , s.a. au pus la cale acest haos , care a destabilizat zonele respective cu scopuri distructive ; poate ca interventia in forta a Rusiei , Chinei si Iranului vaa fi benefica pentru lume , cu menirea de a stopa galoparea imperialista pe tot globul ; STOP AT ONCE !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.