Sacrificiu: Udroaica pentru Basesti

Sacrificiu: Udroaica pentru Basesti

0 175

Elena Udrea a declarat ca este dispusa la noi si noi sacrificii pentru familia Basescu, probabil in speranta ca Basesu – tatal sa uite de pocinogul cu banii cheltuiti aiurea din vistieria Turismului, cu plimbari cu bicicleta pe Litoral, cu traistutele bucovinene sau cu ciorba de peste din Gurile Dunarii, unde l-a avut – intamplator? – ca oaspete de onoare, la pas descult, pe intepatul strajer al Culturii & Cultelor.
Dupa ce EBA a avut sediul de campanie in biroul ei din Ghencea – oare o fi stelista madama Udrea? – acum aceasta se ofera sa-i dea o mana de ajutor si sefului statului pentru alegerile prezidentiale, sef care tot declara ca inca nu s-a hotarat daca va mai candida, in schimb toate portocalele romanesti purtand insemnele si chipul lui la sanul cu inima.
Astfel, Udroaica s-a hotarat sa-i puna la dispozitie iubitului conducator „sediul ei cu noroc”. Ce, degeaba a plimbat-o acesta cu barca prin Cismigiul de vizavi de Primaria Capitalei spre noi culmi de glorie si avutie, pe vremea cand scroafa nu ajunsese in varful copacului?
„Ma bucur ca sediul meu de campanie, devenit ulterior si sediul biroului meu parlamentar, i-a adus noroc si Elenei Bãsescu. In plus, spre iritarea unora, daca presedintele ar avea nevoie, i-as pune de asemenea la dispoziþie respectivul spatiu ca sediu de campanie pentru competiiia electorala de la sfarsitul acestui an”, anunta pe blogul personal Elena Udrea.
Frumoasa si patriotica declaratie, dar nu inteleg firul ratiunii. De pilda, care-i schema cu iritarea unora? Trebuie sa fii rau batut in cap ca sa te oftici ca o tipa a simtit dispozitia sa-l invite pe un tip la ea in coliba, ca acesta sa-si faca acolo si de acolo mendrele. Iar chestia cu „sediul ei cu noroc” nu poate sa para decat o iluzie, caci toata lumea stie cum a fost ajutat din greu acest noroc de influenta babacului si al gastii portocalii.
Udrea se lauda ca face din nou acest sacrificiu, chiar daca va fi nevoita, timp de o luna, sa si desfasoare activitatea de parlamentar intr-o sala de numai 20 de metri patrati (adica aproape dublul locuintelor multor romani), fata de 80 de metri patrati cati are in prezent.
Nu pot intelege nici in ruptul capului la ce ii trebuiesc ei atatia metri patrati, cand ea umbla mai mult prin tara, in diferite excursii de lucru si pe banii statului, dand-o dunga uneori si prin strainataturi, cu idiotenia aceea costisitoare de facut, sub un titlu imbecil, imagine Romaniei.
Ma dor papucii cand vad in ce clocote dau unele capete bagate cu apa chioara sub presiune!

Era sa uit: madam Elena Udrea i-a promis lui Traienica si bicicleta cu care s-a plimbat ea, cu sa cu rodajul facut, si, in plus, si straita din Bucovina, ca sa-si puna omul de-ale gurii in apriga campanie electorala care va fi.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.