Sacelenii strang semnaturi pentru Ocolitoare

Sacelenii strang semnaturi pentru Ocolitoare

0 81
Oamenii au inceput deja sa se iscaleasca in favoarea continuarii lucrarilor, dupa ce Guvernul a decis sistarea finantarii cand artera era aproape finalizata. Consiliul judetean Brasov  spune insa ca banii de la Ministerul Transporturilor vor sosi si lucrarile se vor relua in curand. Singura certitudine ramane faptul ca pe 15 septembrie nu va mai fi taiata panglica inaugurala a Ocolitoarei Sacele.
Ocolitoarea ar fi trebuit sa fie  data in folosinta la inceputul acestei luni, iar in acest moment nu exista nicio speranta ca lucrarile sa fie reluate. La inceputul lui iulie, lucrarile la tronsonul al doilea al ocolitoarei municipiului Sacele, finalizate in proportie de 90%, au fost sistate brusc, fara niciun preaviz. Ocolitoarea mai are nevoie doar de asfaltare pentru a putea fi gata sa preia traficul greu care traverseaza acum parte din municipiul Sacele.
Intre timp, sacelenii s-au mobilizat si strang semnaturi pentru ca lucrarile incepute in timpul guvernarii Boc sa fie continuate de Guvernul Ponta. Atat la ocolitoare, cat si la reteaua de apa canal, sistate si ele de noul cabinet Ponta.
Reprezentantii USL din Brasov pretind insa ca sistarea nu este definitiva, lucrarile vor reincepe, iar finantarile sunt pe drum, asa cum spunea ieri Ion Ochi, consilier judetean. Ocolitoarea municipiului sacele ar fi trebuit, insa, inaugurata in aceasta luna, conform calendarului lucrarilor.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.