Sabotaj PNL la tandemul Anastase & Voinescu

Sabotaj PNL la tandemul Anastase & Voinescu

0 81

Viceliderul grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a anuntat, luni, ca deputatii liberalii vor parasi sala de plen de fiecare data cand la prezidiul sedintei Camerei Deputatilor se vor afla presedintele institutiei, Roberta Anastase, si secretarul Sever Voinescu.
„Colegii nostri au votat in unanimitate in cadrul sedintei de grup ca incepand de astazi la orice sedinta a Camerei Deputatilor care va fi condusa de doamna deputat Roberta Anastase si va fi la prezidiu domnul secretar Sever Voinescu, deputatii PNL vor parasi sala in semn de protest. Ei nu vor sa fie alaturi de hoti”, a afirmat Nicolaescu de la tribuna Camerei Deputatilor.
El a precizat ca de fiecare data cand vor parasi sala, deputatii PNL vor lasa, totusi, in plen un vicelider al grupului parlamentar liberal.
Nicolaescu a argumentat decizia grupului PNL afirmand ca oamenii din colegiile electorale unde exista deputati liberali s-au aratat nemultumiti de atitudinea pe care au avut-o Roberta Anastase si Sever Voinescu la sedinta de plen in care s-a dezbatut si votat Legea sistemului unitar pensii.
„Cetatenii sunt nemultumiti ca in Parlament se fura la vot si ei nu accepta din partea parlamentarilor un asemenea comportament si mai ales al presedintelui Camerei Deputatilor si al secretarului de sedinta de la vremea respectiva, Sever Voinescu”, a afirmat Nicolaescu.
Tot in plen, viceliderul PSD+PC, Aura Vasile, a reiterat solicitarea ca Roberta Anastase sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.