Sa spumegati bine!

Sa spumegati bine!

0 80

Chiar daca nu par – zice hahaind Traian Basescu, mangaindu-si chelia – am sa folosesc produsul dumneavoastra Desigur, o glumita de protocol, aruncata la inaugurarea unei fabrici de sampoane (uite ca se mai inaugureaza totusi cate ceva)
Daca pe investitori i-o fi distrat simtul umorului practicat de presedinte, alegatorii se mai gandesc inainte sa desclesteze falcile ramase-asa de vreun an si ceva incoace. Chiar daca nu parea sa foloseasca sampoane, amarastenii l-au ales totusi, macar pentru suvita de par rebela care i se mai razvratea din cand in cand, taman pe la sindrofii si protocoale batute de vant. Nu parea ca o sa se spele pe cap cu toate promisiunile prezidentiale si planurile amarastene de bunastare pe care le faceau atunci si unii si altii, cu ingenuitatea pruncilor la imbaiere.
Chiar daca nu parea, s-a spalat totusi, pana s-au spart toate baloanele de sapun ale iluziilor unei guvernari intelepte si chibzuite, numai bune de inlocuit epoca Nastase, un individ sulemenit din cale-afara cu toate alifiile de baie. Suvita rebela a disparut de mult, si tot cam de-atunci Traian Basescu s-a spalat pe cap de juraminte si fagaduieli. Chiar daca nu pare c-ar consuma sampon. Tocmai asta face ca spumegarea de furie a poporului pe uscat sa fie si mai neplacuta.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.