Să nu uităm 2018 haștagiștilor. Ofer spre lectură: M..e, Dasein-ul și Liiceanu....

Să nu uităm 2018 haștagiștilor. Ofer spre lectură: M..e, Dasein-ul și Liiceanu. Din 10 august 2018. Republic!

1 126

Ca să înțeleagă și coronavirusații haștagiști de ce stau la o școală greșită: Zic: din 2018

Pentru că nu m-a întrebat nimeni vreau să răspund.
Și știu, neîntrebat, că răspund tardiv de târziu pentru că am dorit să remarc și poziționarea altora din mass-media quality.
Zilele acestea au reprezentat orgasmisc un manifest al intelectualității românești.
Muia ca dialog social, muia ca soluție, muia ca factor de progres, muia ca liant al propășirii neamului în anul centenarului.
Muia ca simbol al dărâmării unui sistem corupt.
Muia ca educație a societății civile,
Muia ca manifestare a drepturilor omului.
Cităm din Liiceanu: muia ca esență a Mu…ii.
Amintesc acest editorial mereu ca să nu uităm niciodată cine ne sunt haștagiștii propagandiști.
Printre propagatorii emulați ai Muii se află și intelectualul întârziat în ale procesului electoral, Gabriel Liiceanu. Zic întârziat pentru că domnia sa, încă din perioada comunistă, s-a aflat în opoziție față de cei din reala opoziție.

Dacă după ce întreaga existență dalde Kant a inventat conceptelele de apriori și aposteriori, dacă Hegel a definit dialectică, dacă maestrul Noica a întrupat conceptul de ,,întru” sau Haidegger pe acela de dasein – ființa care ființiază pentru sine, un fel de (ne)conceput rațional Dumnezeu fără catedrale – Liiceanu a demonstrat încă odată inutilitatea școlii românești.
Muia pentru el reprezintă corolarul gandirii sale după șapte decenii de existență pretins filosofică.
Conceptul suprem.
Muia a devenit diplomă de doctorat pentru toți cei care acum se consideră intelectuali.
Dovadă că personal nu sunt intelectual, ci un sociopat ce nu înțelege beneficiile Muii, cum le înțeleg cei din clasa rasată și intelectualistă a centurii politice.
Apropo, în afară de mine, mai interesează pe cineva că în conformitate cu noul Cod Penal s-a legiferează pedofilia?
Bănuiesc că nu, dar eu sunt retrograd nu progresist – neo-liberal-marxist. Nu este o contradicție în termeni. O să explic altă dată de ce.
Însă…
Tinerii Frumoși și Liberi, cu diplomă obținută la academia Muii coordonată (și) de Liiceanu au alte probleme existențiale.
Î-mi și imaginez cum dl. Liiceanu se duce într-un amfiteatru și le spune tinerilor de acolo ,,Muie bla bla”, iar aceștia, sculați, sau pardon, ridicați în picioare răspund ,, Muie maestre!!!”.

Un adevărat paradis acvatic al spermei.
Mi-am dat seama că am pierdut ani buni din viață citind și mergând pe la școală când puteam să finalizez cu un simplu cuvânt, gen muie, un certificat de intelectual.
Deși nu prea știam sensul existențialist al cuvantului în calsele primare, știam să-l scriu și pe diverse plăcuțe, pentru că, deh, în epoca comunistă nu aveam acces nelimitat la Academia Porn-Hub, ca acu.
Totodată am un respect uriaș față de țărănoiul cu ochi SIE-și plăcuți care a venit cu plăcuțele de înmatriculare amintite și i-a pus pe negioibii de la PSD să reacționeze disproporționat pentru a pune manipularea la aceași masă cu agramitismele lui Dăncilă într-un climax mioritic.
De aceea domnule președinte Johannis vă rog să scoațeți din debara măcar ,,Meritul Cultural” pentru ,,Muie” sau de la bunici o ,,Cruce de Fier” sau ceva echivalent pentru securistul, sociologul, filosoful de mucava, sau ce o fi acesta, ce a avut această inițiativă.

Și pas cu pas,- citat din Marx care spunea că pas cu pas vom pune mâna pe putere, plagiatorule – oferiți un drum la caserie pentru acel gânditor de asemenea nivel că oricum avem cel mai mare buget pentru serviciile secrete din U.E.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.