Sa nu fim absurzi

Sa nu fim absurzi

0 79


Stim cu totii ce prapad a facut zapada in unele zone ale tarii. Am vazut la televizor ce s-a intamplat in sudul tarii. Si am auzit si remarcile multora din cei prinsi in trafic.


Dar oare cei care injura stiu pe ce se bazeaza cand o fac? Uita oare ca nu te poti pune cu natura si ca trebuie lasata sa-si faca mendrele ca apoi sa dregi ce a stricat? Nu sunt constienti ca omul este produsul naturii si nu invers?


Majoritatea celor care injura autoritatile si invoca taxele platite nu vor sa inteleaga ca utilajele de deszapezire nu pot actiona eficient cata vreme zapada cade din belsug. Nu mai vorbim de soselele din zone de campie, unde vantul face inutila orice interventie, aducand zapada indepartata de om acolo unde vrea el, imediat dupa ce utilajul a trecut.? ?????????????????????????????????????????


Ca trenurile au fost oprite pentru a nu deraia pe la acele intepenite datorita ninsorii si gerului, i-a nemultumit pe multi. Dar au auzit ei de siguranta circulatiei pe CFR? De functionarea perfecta a macazelor? Care nu se implineste in conditiile atmosferice vitrege. Si trebuie asteptata potolia urgiilor.


Sau cei blocati pe aeroporturi isi dau seama – sau s-au gandit – ca un parlit musuroi de zapada? pe pista poate indrepta avionul spre dezastru?


Este drept ca autoritatile nu au informat, prin explicatii de bunsimt, pe cei blocati prin gari si aerogari cand se reia traficul. Pentru ca nu stiau exact cand se termina vijelia. Dar totul incepe sa intre in normal


Mi-as permite sa dau un sfat: nu injurati fara sa cunoasteti si cauza efectului.


?

Dan Bota?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.